Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 12:36 - Расисти или националисти са българите от Казанлък и Телиш
Автор: minevv Категория: Политика   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Расисти или националисти са българите от Казанлък и Телиш Kolкото и да не ми харесва като личност. с това съм съгласен!


http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2432845

Росен Петров

Сега ще си поговорим за това расисти или националисти са българите от Казанлък и Телиш, които защитават родната си земя.

Ние, българите, сме милосърден народ, ние никога не сме воювали да вземем нещо чуждо, ние винаги сме бранили само своето. Постоянно ни втълпяват, че трябва да се държим като Франция, като Англия, като Белгия, Италия, да приемаме нелегалните имигранти, че имаме морален ангажимент към тези бедни хорица.

Понеже историята е учителка на народите и понеже тя е вечното мерило за морал, искам да кажа, че морален ангажимент към хората от Африка, Близкия изток, Азия имат точно тези измислени либерали, европеиди, енп-та и пес-ове, които ни втълпяват, че сме ксенофоби. Чували ли сте някога за казанлъшка колониална империя, а за телишка коланиална империя или въобще за българска колониална империя. Не сте. Защото просто никога не е имало. А, виж, френска, английска, белгийска, холандска, италианска, испанска, португалска, германска е имало.

Например Франция е владяла пряко над половината Африка - наричана Френска екваториална Африка, и почти цяла Северна Африка - на картата може да разпознаете Алжир, Мароко, Тунис, Камерун и т.н., стотици народи, десетки днешни държави, та чак до остров Мадагаскар. Между другото, по въпроса за актуалната Сирия - Сирия и Ливан също са били френски колонии.

Друга страна, която все ни учи на човешки права - Англия, без да броим Индия, Пакистан, Бирма, Австралия и Нова Зеландия, е владяла цяла Източна Африка - Египет, Судан, Кения, Танзания, Уганда, Родезия, чак до ЮАР. И как са ги владели? Отговорът е един - брутално. Идва флотата, слизат главорезите, побиват френското или английското знаме и казват - това е наше. Който не е съгласен - става подчинен, роб или просто става много мъртъв.
40 милиона роби са продадени от Африка в захарните плантации на Америка. Една четвърт от тях са измирали по път. Всяко въстание е смазвано. При въстанието на сипаите в Индия англичаните са разстрелвали заловените, като са ги приковавали с вериги към дулото на топ. Всеки по-свободолюбив народ е бил наказван.

Сигурно сте чували за войната на Англия със зулусите. Десетки хиляди смели зулуски воини са избити. В завладените страни е извършван “тотален икономически грабеж” - това не е мой термин, а термин на къде по-знаещи историци - злато, диаманти, подправки, полезни изкопаеми. Как мислите, че са построени Париж и Лондон, Версай и Бъкингам, Брюксел и Амстердам? С икономически грабеж. И още доста неща може да се споменат. Да ви припомня ли какво правеха френските парашутисти в Алжир и Виетнам или белгийските наемници в Конго? Хиляди и хиляди зверски убийства.

Ние, скъпи френски и английски братя по ЕС, нямаме морален ангажимент към тези грабени от вас народи, а вие имате. Вие се грижете за тях, а не ги давeте в Средиземно море. Ние сме чисти пред съвестта си, а вие не сте. Ние сме видели за пръв път цветнокожи, когато сте ги пратили да воюват срещу нас в нашата си, българска Македония, а именно - 175-и колониален сенегалски френски полк. И знаете ли кой ги е бил и пленил? 23-и шипченски полк от региона на Казанлък. И между другото, шипченци са се отнасяли със сенегалците като братя. Така че, докато вие сте грабели злато, роби, диаманти, нефт, ние сме пасли овце в условията на османско присъствие. Затова, когато говорим за европейски и човешки ценности, се гордея хиляда пъти повече с Телиш, отколкото с Версай.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 860024
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол