Това ли е пазеният в тайна убиец на коварния рак?
В книгата си „Свят без рак“ американският автор Едуард Грифин разкрива пред света истината за витамин В17, способен да унищожи коварния рак, пише marica.bg
Грифин привежда многобройни примери за излекувани от рак пациенти, преди конвенционалната медицина да забрани употребата му, тъй като използването му би сложило край на противораковата индустрия за милиарди в целия свят. А фармацевтичните компании нямат каквато и да било финансова изгода, за да направят изследване с един изцяло природен продукт, който обаче те не са в състояние да патентоват.
В книгата си „Свят без рак“ американският автор Едуард Грифин разкрива пред света истината за витамин В17, способен да унищожи коварния рак
Известно е, че витамин В17 се съдържа в голям брой органични продукти и най-вече в кайсиевите ядки, които са обявени за универсален убиец на коварния рак преди 35 години, но д-р Макс Герсон успешно лекува пациенти с него още след края на Втората световна война .
Витамин В17 се съдържа в бадемите, прасковите, вишните, сливите, ябълковите семки, просото, соргото, лещата, лененото семе, гроздето, някои бобови култури, в някои билки, както и в много други органични продукти, които не се употребяват от съвременния човек.
Преди 35 години витамин В17 официално е забранен да се използва за лечение на рак, изтъквайки се, че кайсиевите и бадемовите ядки, в които се съдържа в по-големи количества, съдържат цианиди и представляват опасност за здравето.
Содата лекува Рак, и много други болести...
Домашната лимонада – чудесна напитка за ...
На гадина 38 и останлая мразь
"Прочетох писмата ти от Пастух