Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2014 10:38 - Сексапилът е отношение към живота
Автор: minevv Категория: Политика   
Прочетен: 1145 Коментари: 5 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Т..е. да е ЖЕНА

Когато жената е убедена в своята сексуалност, около нея се създава определена атмосфера, която привлича вниманието. Как да не завиждаш на такава жена? Стани и ти такава!

Много е лесно да го постигнеш. Трябва само да обръщаш внимание на поведението, външността и стила си на живот. Помисли какво трябва да промените.

Походката


Походката може да каже много неща за теб. Ако прекалено много извиваш гърба си и отмяташ глава назад, хората ще помислят, че си високомерна. Ако си влачиш краката, ти си скучен и неорганизиран човек. Ако пристъпваш гордо, като при това главата, шията и бедрата ти се намират на една линия, а ръцете ти са естествено отпуснати, околните ще видят у теб щастлива, самоуверена жена.

Гласът

Ако искаш събеседникът ти да примира, докато си приказва с теб, внимавай какво и как говориш. Гласът ти трябва да съблазнява, а това е възможно само ако се отпуснеш. Преди всичко не настоявай да бъдеш чута. Напрегнатите гласови струни придават на гласа острота и рязкост. Отпусни гърлото, врата, главата, гърдите и раменете и говори меко, дишай с диафрагмата. Така ще усетиш вибрациите на гласа в гърдите си подобно на котешко мъркане, а това означава, че правиш всичко както трябва.

Прическата

Бъди изобретателна, променяй я. Ако много години си се старала тя да е с една и съща форма, сега я остави намира. Отмятайки назад гривата си, прекарвай ръка под нея - така дамата изглежда невероятно женствена и съблазнителна.
Бельото

Експериментирай с него. Забрави за известно време класическите черно-бели цветове, опитай несвойствени за теб десени - например леопардов. Ако бельото в крещящи цветове ти се струва съблазнително, купи си такова. Сложи си прозрачен колан с жартиери. Така ще се чувстваш по-уверена.

Външният вид


Сложи си кожен панталон или пола. Може би точно това ти трябва, за да се почувстваш дива котка. Гладката кожа ще направи движенията ти плавни и елегантни. Иди в близкия супермаркет на високи токчета, сложи си грим и хубави очила. Ще се почувстваш като кинозвезда и ще привличаш погледите.

Физическите упражнения

Спортуването не само повишава жизнения тонус и укрепва нервната система, но е и основа за сексуална възбуда. Физическите упражнения подпомагат бързото достигане на оргазъм.

Свещи и ароматерапия
За да усилиш чувствеността си, запали свещи около себе си. Така няма да се виждат някои недостатъци на тялото ти и ще имаш по малко “претенции” към него, ще се чувстваш по-сексапилна. Опитай и с ароматерапия - използвай масло с дъх на ванилия, ябълка или праскова. Ароматът прониква в мозъка, в самия център на чувствеността и възбудата.

Музиката
Музиката въздейства върху ритъма на сърцето, мускулите и дишането. Бавните звуци отпускат, а това значи, че ще си способна да мислиш за секс. Леките вибрации на гласа на любимия изпълнител също ще способстват за това.

Топлата вана

Изключи телефоните, налей си чаша вино и легни в топлата вана. Пусни във водата няколко листа от роза /така техният аромат става особено силен/ и се отпусни.

http://www.blitz.bg/article/38409


Тагове:   жена,   сексуалност,


Гласувай:
2



1. rumyn - :)
29.05.2014 11:37
а наясно ли си че ако отпусна и усмивка към всичко това , няма да се съобразят че съм с "бодигард"- съпруг, разгонените котараци?
тази игра е опасна и не е за всяка жена, влади. много жени които я опитват и не умеят да контролират опитите за поход от страна на мъжете наоколо се превръщат в лесно употребяема вещ :)
риска да и се сложи етикет " пачавра" е много голям, влади.
цитирай
2. rumyn - и влади,
29.05.2014 11:47
сексапилът е отношение към себе си :)
ако жената харесва себе си, обича себе си, уважава себе си, обгрижва себе си....всички ще се отнасят към нея по този начин! и мъже и жени! без изключение!
няма как да го видиш с очите си!
но можеш да опиташ:) като срещнеш жена която ти е привлякла вниманието наложи си не да останат очите ти в нея а да се огледаш как реагират всички наоколо :)
като зомбирани са в нейно присъствие. всички и мъже и жени :)
цитирай
3. rumyn - влади,
29.05.2014 12:50
е тук трябваше да има още един коментар, но :)
стана много личен и ти го пратих на лични :)
пояснявах какво е да си жена , но наистина жена а не прислужницата в къщи и безплатната плът за ползване в леглото :)
а онази по която един мъж би забравил всичко останало че съществува :)
цитирай
4. minevv - мда
29.05.2014 12:54
Това е вътрешното състояние.. давано само на един мъж, и показвано /само за момент / на други няколко ;-)))
цитирай
5. rumyn - о тук си много прав!
29.05.2014 13:13
minevv написа:
Това е вътрешното състояние.. давано само на един мъж, и показвано /само за момент / на други няколко ;-)))


който видял, видял! оплакнал си е очите :)
а за когото е предназначено - нахранил си е душата и себелюбието си
/ тук се предполага че мъжа умее да разпознае какво му се подарява! ? :) /
а ти си ми слънчицето влади, умееш да ме усмихнеш, да ме накараш да се чувствам щастлива :)
благодаря ти че те има за мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 866218
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол