Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2014 13:47 - Полицайката Нели изми очите на МВР
Автор: minevv Категория: Политика   
Прочетен: 1128 Коментари: 4 Гласове:
-5

Последна промяна: 28.10.2014 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
A дали сега ще има обществено порицание и извинение към МВР?

|26.10.2014

image
  Нели Върбанова

Полицайката Нели Върбанова изми очите на МВР. И срамът също. Макар и
само на 5 месеца служба, тя единствена намери сили и кураж да застане пред медийте и открито да каже : „Не съм бъркала в гащите на Борислава“!

Зад гърба й, обаче не видяхме нито един от шефовете на ведомството, които по принцип са свикнали да се перчат пред камерите за щяло и нещяло. Цяла седмица полицайката Нели беше въртяна като агне на шиш. От когото се сетите. Да кажем от всички,  няма да сгрешим.  Писанията по нейн адрес в медийте бяха толкова зловещи, че дори и Франкенщайн започна да ни изглежда почти симпатичен.

 

Облечена в униформа Нели Върбанова застана пред всички медии и простичко  обясни как е проверила студентката Борислава Латинова. Направи го с лекотата на човек, който няма какво да крие и от какво да се срамува. Видя се, че е готава на всичко, за да докаже правотата си. И както биха се изразили футболните запалянковци, за пет минути обърна мача в своя полза. Това, обаче не важи за началниците й. Цяла седмица  мълчаха и се криха, оставяйки възможност на  манипулацията да минава през  широко отворена врата. Така през нея  се изнизваха какви ли не гадости за униформената жена. На ден по сто пъти я качваха и сваляха от бесилото.  За жалост, целят гнусен брътвеж беше отправен не само към главната героиня на все по-изглеждащата като  скалъпена история, но и към  редовите ченгета.

 

Както се казва-всички под ножа.   Болшинството от фактите, които сподели Върбанова са били известни на началниците й още на следващия ден след прословутата проверка. Но явно свикнали още от едно време да се оправдават с общоприетата фраза „тече вътрешна проверка“, решиха да се скрият в дън земя. И да изчакат бурята да отмине, сакън да не ги повлече. Предпочетоха мълчанието,  без да си дадат сметка колко демотивиращо ще подейства това за многохилядната полицейска армия. И за младата жена, зарязала творческата си професия в името на това да се бори за истината. За нейното семейство и близкитете й пък да не говорим.

 

Сигурно е малко да кажем, че са съкрушени.  А  истината е, че в момента всеки проверяван на улицата гащник прави ченгета на луди. И ги заплашва, че за броени минути ще им скрои номер „Ала Борислава“. Крайно време е  „шапките“ в МВР  да разберат, че истината трябва да се казва. Сега! Веднага!  Без да си дава сметка Борислава Латинова тества как реагира системата за сигурност спрямо бързо скалъпени манипулаци. И се видя- всички се изпокриха като мишоци.

 

Нито един от иначе наперените шефове на МВР не излезе, за да защити полицайката. Ей така, по човешки.  А може би и заради честта на пагона, както се казва. Направи го Нели Върбанова от 4-то районно.  Сама! Сигурно, защото шефовете й решиха, че е по-добре дружно да отидат и да гледат... мача.
http://frognews.bg/news_78946/Politsaikata-Neli-izmi-ochite-na-MVR/

 




Гласувай:
6



1. nekonventsialen1 - Какво МВР бе пич?
28.10.2014 14:26
Дали има вина , ще се разбере по други известни способи , но дали пък не е измила това лице с киселина - просто си помислете. Гражданите в голяма степен са наясно , че огромна част от т.н. полицай генерират и голяма част от противоправните деяния в страната ни , бившите - тоже. Вие т. н. съпотващи трябва добре да си дадете сметка , че така повече не става и милиционерските ви манталитети са анахронизъм , инак не ви завиждам , какви ви чакат.
цитирай
2. minevv - do nekonventsialen1
28.10.2014 15:48
доста глупаво !!
това е втората власт и трябва да се уважава.. а не с общи приказки да се обсъжда.
За съжаление мнение като твоето е анахронизъм водещ до анархия и революция.
Т.е. до кръв и разруха. И както се казва- революцията сама изяжда децата си ;-))0
И толкова ли е трудно за УФСИТЕ да проумеят, че всичко това е продължението на промиването????
Оплюването на България, законната власт и Българския народ е деструктивно!
Но историята показва, че всеки тръгнал срещу... намира края си
цитирай
3. zzz65 - Минев по важен е въпросът Защо хо...
29.10.2014 10:14
Минев по важен е въпросът Защо хората повярваха на една клевета?Има НЯКОЙ полицай който нарушават закона . И тук е проблемът ...4есто пъти плащат 4естни полицай. оклеветени, оплюти и разколебани да водят борба с престъпността .
цитирай
4. minevv - do zzz65
29.10.2014 11:38
ето и довода- ми да подкрепим честните!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 866321
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол