Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 08:57 - Умните жени имат два пъти повече оргазми
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 2485 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 13.09.2013 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не мога а се сдържа...;-))))

Умните жени имат два пъти повече оргазми

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2284310

Сподели08.09.2013 07:23; 24 Часа; 7964; 9; РОЗА БУЗКОВА

В зависимост от възрастта и пола младеж с IQ от 100 точки е между 1,5 и 5 пъти по-вероятно да е правил секс, отколкото тийнейджър, който има 120 и нагоре.

Всяка точка над тази цифра намалява вероятността да е загубил девствеността си с 2,7% за момчетата и 1,7% за момичетата. Това важи и за целия спектър на емоционалните и интимните отношения – от държане за ръчичката до целувки и натискане по пейките.

“Интелектуалецът е човек, който е открил занимание, по-интересно от секса.”

Този цитат е на писателя и журналист Едгар Уолис. Мнозина смятат хората на мисълта за странни птици, неудачници, особено в полето на сексуалния опит. Жените отбягват такива мъже и предпочитат привлекателните с по-простичък процесор.

“Смотаността” на свръхинтелигентните в полето на любовта се обяснява с това, че те нямат време да мислят за “подробности” – разбирай секс, връзки с жени и социални контакти.

Тъй като имат по-важни неща, върху които да си блъскат главите, като връзката между ускорението на елементарните частици и пътниците на метрото в “Люлин”, и живеят в едно по-висше измерение на света, за тях външният вид не е от значение.

Не че е правило, но така се получава, че гениите често са запуснати, нямат атлетични тела, понякога дори не са достатъчно изкъпани. За капак не знаят как да общуват!

Понеже и те, както хората с нормален капацитет на сивото вещество, имат нужда от любов, налага им се да я потърсят. Пречи ли умът на половите връзки и вярно ли е, че хората с висок коефициент на интелигентност са с по-ниско либидо?

Едно старо проучване - още от 2009 г., показва, че жените с повече мозък са облагодетелствани в сексуално отношение.

Те изпитват оргазми два пъти по-често от не толкова умните си посестрими. Това е установил проф. Тим Спектър от лондонския “Кингс колидж”, след като изследвал 2000 двойки близначки. Става въпрос обаче за емоционална интелигентност – способността да идентифицираш, оценяваш и контролираш собствените си емоции и емоциите на другите.

Тя не е непременно свързана с високия коефициент на интелигентност. Възможно е гениални мъже и жени да са пълни емоционални инвалиди.

Например огромен процент от страдащите от аутизъм са изключително интелигентни.
Статистиката е несправедливо набедена за скучна и дотеглива дисциплина, но цифрите често крият в себе си обаяние.

Статистика, правена преди 2 г. сред американските ученици и колежани, изчислява каква е връзката между девствеността и интелигентността. И стига до много интересни заключения.

Учениците в горните гимназиални класове се плодят като зайци или поне така би им се искало. Първият извод е, че момчета, които са свръхинтелигентни, и тези, които са доста под нормата, губят девствеността си по-късно в сравнение с младежите, които са на средно интелектуално ниво.

Тоест, ако си много глупав или твърде умен, нямаш шанс да намажеш.

Ето и цифрите. 63,3% от момчетата с коефициент на интелигентност (IQ) под 70 са чисти като сълза в полово отношение. От тези с IQ 70-90 само 50,2% не са се класирали. 58,6% девственици има сред учениците с коефициент 90-110, и 70,3% - сред тези с над 110 т.

Ако IQ коефициентът надхвърля 140, цифрата на девствените е толкова висока, че авторът не се е решил да я оповести пред научната общественост.

До 19-ата си година 80% от момчетата и 75% от момичетата вече са познали плътската любов. В университета или колежа цифрата вече скача до 87%. Обаче в елитните колежи не е така. Там хората мислят повече за наука и занемаряват половия живот за сметка на интелектуалния и духовния.

Проверката установила, че 56% от възпитаниците на Принстън са правили секс. В Харвард са още по-малко - 41%. Ако разбием тази цифра по специалности, нещата съвсем ще задълбаят. Затова споменаваме бегло, че най-заети с мисли за неща, по-вълнуващи от секса, са математиците и биохимиците.

Те толкова са се увлекли по числа и формули, че 72 на сто са забравили изобщо, че по някое време все пак не е зле да започнат полов живот. Още по-странното е, че биолозите - хората, които знаят толкова много за размножаването при животните и растенията, нямат почти никакъв емпиричен опит – цели 73% са девствени.

В хуманитарните науки, изглежда, повече го удрят на живот. В тези специалности едва 20 на сто не са правили секс.

Свръхинтелектуалните типове са ексцентрици и рязко се отличават от останалите. Те хал хабер си нямат от любовни отношения и “свалки”, но пък имат логически обосновано мнение за тях, което често е полюсно противоположно на истината.

Защо хора с потенциала на Айнщайн са така неадекватни, когато се стигне до най-елементарното – размножаването?

Обяснението е, че по-умните смятат, че нямат време за любовни връзки. Те отлагат обвързването за по-късен етап, защото осъзнават, че е важно първо да се развиват, да учат, да си намерят добра работа и да се докажат в нея. В допълнение
по-еволюиралите интелектуално често имат по-ниско либидо.

Те повече разсъждават за рисковете и рядко биха си позволили да правят секс със случаен човек и без презерватив. По тази причина трудно биха влезли в романтични отношения, защото предвиждат шансовете нещата да се оплескат.

Когато преценят, че е настъпил моментът да се обвържат, понякога вече е късно, защото са се превърнали в изгърбени некъпани социопати с очила и
дънки, над които се виждат “любовните дръжки” (говорим за онези сланинки отстрани на талията) и цепката на дупето. Определението важи най-вече за мъжете, тъй като умните жени рядко се занемаряват така. Всяка умна жена е наясно, че добрият външен вид отваря много врати.

И макар да е противно на логиката, именно с тези недостатъци интелектуалците привличат противоположния пол. Не само момичета, които са техен огледален образ в женски вариант, но и нормални на вид дами.

Притегателната сила идва тъкмо от това, което при тях сякаш е отпаднало в процеса на еволюцията – от размножителния инстинкт. Феновете и фенките на големите мозъци неосъзнато търсят интелигентни партньори, подтиквани от нуждите на своите гени да бъдат обогатени и рафинирани.

Казано на човешки език – интелигентността за тях е най-възбуждащото качество в потенциалния партньор, като всичко останало като външност и поведение остава на заден план.

КАК ДА ГИ РАЗПОЗНАЕМ

1. В повечето случаи не се налага да полагаме усилия, за да разпознаем свръхинтелигентния човек. Той не се вписва в средата, като или е неприятно саркастичен и ехиден, или просто “отвеян” и дистанциран. Участва в разговора само в спорадични и напълно неразбираеми за останалите включвания. Рядко може да бъде окачествен като душата на компанията.

2. С противоположния пол се държи “дървеняшки” – или високомерно (от стеснителност и неувереност), или агресивно излага мнението си и се нахвърля с обиди.

3. Има чувство за хумор, но то понякога е твърде странно. Има чувство за самоирония.
4. Картината на човек, който стои встрани от цялата група с блуждаещ поглед, грозна прическа и ужасни дрехи, е гротескно преувеличена.

Тя съвсем не се отнася за всички хора с коефициент на интелигентност над 130. Описваме само една тенденция.




Гласувай:
4



1. minevv - da, ama ne
13.09.2013 10:03
за съжаление - последното е антиними,,
умна и жена , не е същото като умен и мъж.
И не мога да се СДЪРЖА , че някои най-накрая откри връзката между ум и секс.
И за последно - уви - жена може да се стане само с истински мъж, А това в наши дни е мисия невъзможна.
За тези жени, които ме оборят - колко пъти избрахте сексуалния партньор по ум и доброта, а не по вървежност и ресурси?
И дали разговорите ви с него бяша за политика и философия?
;-)))))))
цитирай
2. minevv - да ama не
13.09.2013 10:06
Уви, жена и умна не е мъж и умен.
И ме развесели, че някой все пак посочи връзката между секса и ума.
И за нападащите ме жени - кога ума и добротата бяха водещи в избора ви на сексуален партньор, а не вървежността и ресурсите?????
и разговорите ви с партньора бяха ли за политика и философия?
И до колко сте честни сами със себе си?
цитирай
3. minevv - и
13.09.2013 10:07
ако наистина сте сексуални ??? секс по 2- 100 часа можете ли го?
цитирай
4. zarenkow - Без дефиниция за интелигентност ,
14.09.2013 00:08
само със съмнителни тестове, оценката е в рамките на статистическата достоверност. Това крие , обаче рисковете сполетели удавилия се статистик в средностатистически дълбок басейн от 1 см. :)
цитирай
5. minevv - simlicita
18.09.2013 11:16
умнитеееее, моля кажете, ще успее ли Ахил да достигне костенурката?
Защо неуки и немислеши дават "умните" си коментари?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 862446
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол