Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2013 09:16 - КОДЪТ НА МЪЖЕТЕ -Телегонията
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 3626 Коментари: 7 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/03/blog-post_4.html

КОДЪТ НА МЪЖЕТЕ
image  Въпреки, че ние живеем във време на  високо развити технологии, в света около нас остават скрити многобройни мистерии. В живота има много интересни неща и неизвестни, за които ние може би знае със сигурност. Едно такова явление е "Телегонията". Според разпространената версия, телегонията е биологичен феномен, който се отнася за човека и животните. Тук срещаме доказателства за вълновият характер на наследствените гени. Думата „телегония” произлиза от теле - далеко и гони – раждане и представлява наука, която утвърждава, че на потомството на женския индивид влияят всичките й предишни полови партньори. image
В тези случаи, експертите занимаващи се със селекция анализирали размножаването между различни видове животни като коне, гълъби, кучета и други животни, за създаване на нови видове. Те се сблъскали с резултати, които не можели да обяснят.Коневъдите, които развъждали новите породи коне, решили да кръстосат кон и зебра заради повишаване на издръжливостта. Но експериментите не били сполучливи – не се получило нито едно зачеване. Експериментите били прекратени и както се предполага, приключило се дотук. След няколко години кобилите, използвани в експериментите, започнали да раждат жребчета с ивици, въпреки, че били заплодени от породисти жребци. Научният свят нарекъл това явление телегония. image Има и друго обеснение. Генетичният материал е останало в тялото за дълго време и показал в последствие влиянието си. Този факт е добре известен в развъдниците. Ако първия самец на чисто породиста майка не е бил от чиста порода, не може да се очаква потомство от чиста порода, независимо колко чисто породисти партньори ще има след това.. Ако това се случи на животните, то как е при човека? Ако една жена е имала секс с човек до брака и ако тя роди син с друг мъж, нейният съпруг в този случай, детето може да носи гените на първият човек, който е имал връзка с майката. Въпреки че имаше много разследвания, науката е слаба, за да обяснят този феномен. Някои изследователи не вярват в телегонията, въпреки че много книги и статии са написани до сега.
image
Древните са знаели за това явление и за да имат здраво поколение, са живеели според редица правила. Разбира се, някои от тях са били крайни, погледнати от нашата гледна точка. За това пък е направено всичко възможно тези правила да бъдат забравени и от древното знание почти нищо не е останало. Векове наред човечеството се е люшкало от една крайност в другата. От краен консерватизъм и религиозни догми до краен анархизъм. Сегашната  “Сексуална революция” и другите глобални изменения в общочовешкия строй, сред които са псевдо-хуманизма, глобализацията, развращението на младежта и всякакви други псевдо-култури, наркоманията, пиянствата, прикрития и неприкрит сатанизъм. Да не забравяме и Гей обществата. Не трябва да се заблуждаваме, кой печели от това. Не е някой друг, а точно световният елит, който подкарва човешкото стадото както му е изгодно. Докога? Докогато разбира се, хората пораснат достатъчно, за да нямат нужда от крайностите, но да се ползват от знанието на предците си за благото и оцеляването на човешкият род. 
 

Още материали по темата:
връзка 1
връзка 2


Тагове:   ДНК,   телегонията,


Гласувай:
15



1. lovertosimplicity - Радваш ме, Колега и ме усмихваш!
11.09.2013 13:49
От няколко дни си отворил интересна тема, маалко встрани от... стандартното програмиране.
ха ха ха
Поздрави и много, много успехи!

Рей

Байдуей Варна ми е на Сърцето!
Но за това друг път!
цитирай
2. minevv - привет
11.09.2013 14:09
Като информатик,, всичко ми е интересно.. а като "ретросексуален" - секса ми е любим ;-)) а кат си го мога. то и общоприетите глупости ме дразнят!!
Тази теория я разпространявах от 20 години - и никой не ми вярваше.... та затова и я постнах ;-))
Благодаря ти1
цитирай
3. danailvdimitrov - за всеки вярващ човек това отдавна е добре известно.
12.09.2013 17:13
Докато т.н."наука" се главоблъска и "осъжда" омразното за нея целомъдрие на жената и мъжа преди брака, както и на самата институция брак-благословена от Църквата, всеки християнин просто го спазва.

Така още преди да удари Русия, на Хитлер му било доложено,че няма шанс да бъде бита руската нация понеже процентът на девствените жени преди женитба,в Русия въпреки, комунистическата содомия продължавал да бъде над 90%, което автоматино водело до неувреждане на поколението след тях.
цитирай
4. silviia - .
13.09.2013 01:28
телегония, фотошоп, християнин-евреин, психоанализа, уолстрийтската фондова борса и буржоазната демокрация са едни от любимите ми постижения на човешката еволюция.:) по-високо от тях ценя само исляма.:)))
цитирай
5. minevv - телегония, фотошоп, християни...
13.09.2013 10:27
silviia написа:
телегония, фотошоп, християнин-евреин, психоанализа, уолстрийтската фондова борса и буржоазната демокрация са едни от любимите ми достижения на човешката демокрация.:) по-високо от тях ценя само исляма.:)))

Мога само да добавя - глупоста не може да се скрие, сама се презентира ;-))

цитирай
6. minevv - Винаги на вашите услуги: д-р Дим...
13.09.2013 16:53
silviia написа:
Винаги на вашите услуги: д-р Димитрова:)

мразя доктори!!!!
справка - конспирация срещу здравето!
Иначе, само женски услуги приемам ;-))
И за протокола - забавлява ме граматичната ти злобка ;-)))
цитирай
7. minevv - silvia
17.09.2013 08:54
защо не престанеш . ? показваш само сексуална незадоволеност и интелектуално малодушие ;-)
Прочети книга, срещни се с мъж... свърши някаква работа..
остави мъдростта на другите... моля
Dave i da ne te poznawam, samo mnenieto ti za knigata e dostaty`no da te slova w grafa - zaguba na wreme i seksualno neorientirana
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 862497
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол