Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2013 09:05 - Митове за мъжете - разбити
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
2



Митове за мъжете - разбити

А не са ли всичките женски митове пълни глупости?

http://iwoman.bg/seksi/saveti/mitove-za-myjete-razbiti-438669.htm


Въпреки че повечето жени си мислят, че познават добре мъжете, има много неща, които са далеч от общоприетата истина. Представителите на силния пол всъщност са цяла загадка за нас. Затова, когато чуете от други жени за навиците и предпочитанията на техните половинки, не си мислете, че това със сигурност ще се отнася и до вашия избраник.

Допитахме се до група мъже, които разкриха, че някои от най-срещаните мнения на жените относно мъжете са само митове и въобще не са част от общовалидната истина.

Ето и кои са те:

Мъжът ще изгуби уважението си към една жена, ако тя се съгласи да правят секс на първа среща

Доста от жените се притесняват от по-близък контакт с избраника си точно поради тази причина. Според мъжете обаче, сексът (независимо на коя среща) няма отношение към уважението. По-важно е как жената се държи, какво говори, какво споделя, отколкото дали е от по-трудните или от по-лесните. Затова най-добре е да взимате решения относно това дали да правите секс, базирайки се на собственото си желание, а не на това как ще реагира мъжа до вас или какво ще си помисли. Без значение колко дълго сте се въздържали от интимност, след време може да се окаже, че той не изпитва уважение към вас или пък обратното.

Мъжете обичат да преследват, а не да бъдат преследвани

Общоприет факт е, че когато мъжът си хареса девойка той трябва да я ухажва и преследва, докато не спечели вниманието й. Това обаче съвсем не означава, че мъжете обичат този процес, те просто нямат друг избор. Естествено много от тях само чакат удобен момент да заговарят непознати красавици по улицата или в някой бар, използвайки чар и правейки се на кавалери. Но когато въпреки всички усилия, бъдат отрязани, това никак не им е приятно.

Според мъжете, понякога и жените трябва да поемат инициативата. Представителите на силния пол също обичат комплиментите и са много доволни, когато някоя мацка се опитва да привлече вниманието им. Затова жени, бъдете по-смели и действайте!

Един мъж не може да бъде "просто приятел” с една жена, без да иска да прави секс с нея

Вечният въпрос: "Съществува ли приятелство между мъж и жена?”... Колкото и да не ви се вярва, повечето мъже признават, че имат приятелки, към които не изпитват сексуално привличане, а просто приятелски чувства. Което според нас е напълно възможно.

Естествено, това не означава, че мъжете нямат и "приятелки”, с които откровено искат да правят секс или пък имат някакви по-силни чувства. Понякога, сближавайки се с една жена, споделяйки общи интереси и теми, мъжът просто иска да достигне до един друг етап в отношенията, но се задоволява с приятелството на първо време.

Най-добре е сами да прецените ситуацията, в която сте попаднали и да разберете дали си имате истински приятел до себе си или някой, който иска нещо повече.

image

Мъжете обичат да се отдават на въображението си...

Нека не се лъжем, всички независимо от пола си обичаме да си представяме разни неща понякога. Няма нищо нередно в това, ако един мъж има „мокри” фантазии с някоя жена, която го е впечатлила. Повечето от интервюираните обаче, споделят, че предпочитат да виждат избраницата си в красива и елегантна рокля, която след това да бъде страстно съблечена от тях. Не, че не си фантазират за скритото под нея секси бельо, но мъжете несравнимо повече предпочитат истинските действия, отколкото тези във въображението им.

Мъжете се страхуват от независими жени

Може би много мъже наистина се чувстват застрашени от по-силните жени, но запитаните твърдят, че това съвсем не отговаря на истината за всички представители на мъжкия пол. Един самоуверен мъж би се чувствал изключително горд с една успяла и независима жена до себе си.

Има обаче едно единствено уточнение – когато говорим за „независима жена", това съвсем не означава „лишена от женственост и нежност".

Затова дами, моля ви, не се отказвайте от своето професионално (и не само) развитие заради някой мъж. Ако той си заслужава, определено ще се радва на успеха ви и ще ви подкрепя във всеки един миг.



Тагове:   мъже,   мит,   отношения,   секс,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 860082
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол