Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2014 17:19 - Жени, защо не задоволявате мъжете си??
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 5903 Коментари: 16 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето един въпрос към жените :
защо не давате достатъчно/  много / секс на мъжете около вас / съпрузи, любовници, съседи и всички други/?

Ако в света мъжете са задоволени - нямаше да има войни, алчност и други извращения.
И не казвайте че това не е природно- има маймунки бонобоно... където женските управляват чрез секса.

Та ми е интересно вашето мнение!!


Тагове:   Свят,   секс,   бонобоно,


Гласувай:
6



1. hloris - караш ме да се смея,защото както си тръгнал да обобщаваш,
21.01.2014 18:07
а защо мислиш,че това с маймунките бонобоно не е валидно и в
наши дни?!
Нали знаеш израза,че зад всеки успял мъж стои по една жена...
а що се отнася до войните,то връщайки се в миналото,то именно
тогава най-много е процъфтявала проституцията....
Може би секса не уталожава страстите,а събужда дивото у мъжа,
карайки го да воюва...
цитирай
2. skarif - Хм.
21.01.2014 23:27
Сексът може да бъде както градивен, така и разрушителен. Освобождава напрежението, но и може да развали отношенията между хората. Абе, кофти работа. Пък и нали уж хората само сме произлезли от маймуните? От поста излиза, че еволюцията е някакъв неосъществен мираж. Останали сме си маймуни, с две думи казано, или по-скоро- нека си останем маймуни, та да няма войни и да кротуват мъжете. Съгласявам се, че мъжете могат да бъдат управлявани чрез секс. Ама за какво ти е някаква механична играчка? Има вибратори вече... ;)
цитирай
3. anonimen65 - ha sex ta sex
21.01.2014 23:52
a be majete samo za edinia sex li sa sazdadeni I zaradi nego li jiveiat?ot sexa se rajdat detsa .te iskat da jiveiat sred lubiashti rgi roditeli.iskat da sa zadovoleni I n eiskat da gledat kak roditelite im praviat sex neprekaznato kato maimunite .to choveshkite zakoni vzeha da s epreravniavat s maimunskite varvim kam involutsia.maika sa sin diado s vnuchka bashta sdasteria t taka natatak kkato pri mai munite shte vzemem I kade svarim da go pravim I da ne ni pravi vpechatlenie koi e okolo nas.sexa ni e daden da ne se papkuvame zashtoto e vse edno da se klonirame I potomstvoto se izrajda a sas emotsiata obich I udovolstvieto ot sexai libovta pri iznosvaneto na zachenatoto go pravi po savarshenno ot roditelite.ne stavaite smeshni s tova che jenata triabva vinagi da liaga pred maja.vseki si ima potrebnosti.ne ste tolkova moralni ,che da chakate samo na saprugata ili priatelkata.vouvate za poveche jenski tela a ne za poveche sex.takava vi e prirodata za teritorii vouvate ot bebeta.razberete,che jenite ne sa teritoria za udovolstvie a sa sashtestva s tela ot plat I krav s emotsii I potrebnosti.te rajdat bogove, za koeto bog gi blagoslavia I bogovete sa tehni sinove.:)
цитирай
4. angella - Една женска тайна за липсата на баланс в сексуалната енерия и мъжкото себедоказване
22.01.2014 11:57
Малко ми звучи като призив за това - цялата мъжка енергия да се съсредоточи в секса. А това не действа толкова еротично, колкото когато виждам страстта му да се доказва в света. Защото „воюването” му навън, действа много по-възбуждащо, отколкото когато мъжът намира единствено в секса себедоказване, докато другите области от ежедневието му бъдат напълно пренебрегвани. Тогава не е нужно въобще «да си иска» и «да рови», защото това, което виждам у него е достатъчно предразполагащо, за да съм инициатор на секса...редовно...мноого редовно
Моят отговор на твоето «Защо»
цитирай
5. minevv - ЕТО И ЗАЩО СВЕТЪТ Е ТОЧНО ТАКЪВ
22.01.2014 12:46
Къде само ви отвя... неразбирането на сексуалната хармония!!!!!!
Слава богу че има единици в България, и много по целия свят- жени, кооито мислят като жени.
Какво самодоказване, каква едноцелност... хораааа!!!!!!
Да, мъжът е сексуален, има нужда от секс, любов /което не можете да му дадете/ нежност и ПАРТНЬОРСТВО -/ обещавам да напиша пост , обширен за това понятие, толкова непознато и противолопожно на Българската жена/.
Толкова сте заслепени от сстремежа си да се продадете по скъпо, че чак е смешно
анжела- може да ти прилича , а ма не е.. просто констатирам факта че мъжете не са задоволени - не получават от вас каквото им е нужно - секс, топлина, ЧОВЕЧНОСТ... така че не го извъртай къде се доказва мъжа-- а признай че те въжбужда обществения му статус. И никои не говори за единствено самодоказване-- пак опорочи - не свеждай МЪЖА до сбор от няколко функции и му позволи да е поне равностоен интелектуално до теб- - а за това че за да мисли действа по-малко агресивно... жените са виновнию!! ;-))))
Анинимния--- толкова си далече, че си интелектуално импотентен...
Скафиф- ти откри топлата вода- да маймуни сме.. но и те са намерили начин да тушират напреженията в обществото си... и да ,май-са по вишши в интелекта си
Хлорис - тезата не еподплатена с нищо
А НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВЪПРОС Е - ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ "ПРОДАВАТ"СЕКСА ЗА ОБЛАГИ. Даже анжела приема толкова еднозначно въпроса ми!!!!!
а въпроса е доста философски, интелектуален, антропологичен.
И може би ... основен въпрос за бъдещето на Човека!!!!
И се опитайте да излезете от рамката на тънките ви лични интереси.
РУМИ--- моите дълбоки уважения...
цитирай
6. angella - Уж питаш, пък отричаш всички отговори?
22.01.2014 13:41
Констатации от рода на "мъжете не получават от вас , каквото им е нужно" - напълно противоречат на реалността на доста хора. Например моят няма абсолютно никакви сексуални липси, така че този етикети дето ми ги лепиш не са адекватни ( може би защото изобщо не искаш да погледнеш чуждия опит като реален). Ако си беше позволил да погледнеш на мъжката агресия от моя ъгъл - като на нещо хубаво и възбуждащо, щеше да излезеш от омагьосания кръг на "всички жени, търсят пари и статус". Не-статус е важен за мен, а това да има енергия за развитие. Ама като си решил да си прав, вместо по-доволен, продължавай да спориш и отричаш чуждите реалности, особености и същества, не ми пречи :))) А що се отнася до "няколкото функции", коментирах само тези, за които ти си писал. Няма как да изброявам и обобщавам всички достойнства на Човекът т.е. на една Вселена... Идеята ми беше, че когато функциите на тази Вселена се свеждат и преживяват до правенето на секс, желанието ми се пренасочва!!!
Аз просто ти отговорих кога не ми се прави секс и защо - с идеята, че те интересува женската гледна точка извън твоята (пари и власт)

Докато се опитваш да доказваш, че жените единствено"продаваме на секс за облаги", не можеш да видиш, когато една жена го прави заради удоволствието да е с другия...
цитирай
7. minevv - do angella
22.01.2014 15:48
Стига де.. не ме слагай в кутия ;-))
приеми за момент мъжкото виждане..
Като мъж ме вбесява да гледат на мен по тоизи начин
И не приемай само твоя опит за миродавен - ако погледнеш статистиката... повечето мъже са различни от твоя // а може би не/.
За мен извадка от 0.00001% не говори..
Преекспонирането на чуждите реалности ма място само за нчкой, които живее сам.... а ние съществуваме в група/общество/.
Хайде, нека признаем че 99.99% сме еднакви с другите хора..
и последно, ако позволиш - ""Защото „воюването” му навън, действа много по-възбуждащо,"" - не е ли точно предпоставката за общественно приемане, оценено с блага и власт??
цитирай
8. kasnaprolet9999 - Хубав въпрос
22.01.2014 16:55
Ще ти отговоря кратко-защото съвременните жени обичат да се правят на мъже и да извземват техните функции. Така губят любовта им, после не се чувстват обичани, а секс без любов е като камина без дърва--получава се верижна реакция. Липсата на достатъчно секс обаче не е причина за изброените от теб неща, но е причина за лошия климат в къщи и многото разводи.
цитирай
9. minevv - do kasnaprolet9999
22.01.2014 17:12
Съгласен. Само да добавя, мъжът като е кисел в къщи, отива кисел в кръчмата, там киселите стават много и дружно отиват да НЕ гласуват.. иайде държавата у реката.
То това е и въпроса,,, може ли да има обществен строи- сексуално задоволен и оттам, без много тестостерон????
Фантастите са го описали , има и примери в историята /китай / , но ... има доста подводни камъни,,, и всеки външен ще завладаее територията и женските - т.е. секса трябва да е регулатор в групата и да не е за външните, интегриран в културата и самобитен.....
Аз познавам много мъже които са готини, романтични и неагресивни, но единици жени които не следват вътрешния си мир, зад които седи търсенето на алфа мъжкаря- което е ресурса. ;-))
цитирай
10. minevv - дами
23.01.2014 08:59
не ми се сърдете, но приемете нещата от живота.
Аз не свалям жени с пари, не съм плащал на професионалистка.. и винаги ме е боляло като осъзная че съм касичка...
но дали това не е заложено дълбоко в нас??
руми, не ми се караай.. само теорретизирам....и съм съгласенс теб...
цитирай
11. angella - ОХ!
23.01.2014 10:14
Опитвам се да кажа, че когато човек влага толкова усилия да доказва на себе си и Света, нещо - В случая, че жените са комерсиални и фригидни - то обикновено го получава. Не за друго, а защото не си позволява да види, че съществува и друго. Не се опитвам да наложа моя опит като меродаван, а само чрез него да покажа, че винаги има избор! Винаги има шанс да пробиеш черупката на жената, да събудиш желанието и за секс, ако успееш да усетиш и да видиш нейното удоволствие от това да бъде с теб. Но ако си внушава човек, че това не е възможно, то и нимфоманка да има около себе си, пак ще намери начин да докаже, че е фригидна (вероятно поради финансови съображения)....
цитирай
12. angella - rumyn
23.01.2014 10:23
rumyn написа:
мога да кажа само че много добре си си отваряла очите преди да се омъжиш.
искрено се радвам за хубавата ти връзка с този човек. по думите ти съдя че у вас цари хармония. пожелавам ви да продължавате да се обичате.

Не бих казала, че сме в някаква извънземна хармония :))) Съвсем в нормалната и човешка динамика на отношенията, с всичките му предизвикателства и откази... Коментарът ми беше по-повод на това, че когато знам кое ми събужда желанието за секс и кое го спира, ми е много по-лесно да покажа на него от какво имам нужда. При него е същото. И това помага да си решаваме проблемите и да се напасваме в отношенията... :)
цитирай
13. minevv - do angella
23.01.2014 10:26
Това с 'тайната' не е реално. обучен съм да гледам и набллюдавам, а не да се самозаблуждавам...
около мен - хора разни,,, И съществуват всички възможни типове.
Въпроса е за 99% ,, кооито ти не искаш да видиш.. и от там да оцениш че въобще има ЖЕНИ.
'Винаги има шанс да ...; си е слоган., за самооправдание.. дървото си е дърво и не става на камък.
И опита ми показва че фригидна, събуждам до фурия..;-)
И главно, защо свеждаш мъжете до твоята представ аза тях??? доста сексистко е
цитирай
14. angella - minevv
24.01.2014 09:44
Оо, виждам ги, при това често! С тази разлика, че аз виждам ситуации, в които жената е сексуална или не е . Виждам и изходите, когато човек пожелава промяна. Едва ли някой би могъл да сведе една Вселена до това, което вижда ;)
Както и да е днес попаднах на това, та се присетих да ти го пратя. Идеята е, че когато човекът обаче реши да бъде Човек, а не единствено плешива маймуна, либидото се трансформира до безкористна любов, а насилието в целенасочена и добротворна мотивация за растеж. Наистина, това са двата базисни принципа, но си имат и нива на употреба! http://highviewart.com/articles/view/1133?fb_action_ids=10152160956261278&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B395587740586915%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
rumyn - радваш :D
цитирай
15. minevv - ne
24.01.2014 10:11
заблудени мечтатели
цитирай
16. angella - да
24.01.2014 10:53
...ако го чакаме на готово на дойде, си остава мечта (или нещо, което само другите имат)...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 866427
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол