Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 12:31 - Незадоволената жена е по-опасна от терорист с бомба,
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 1904 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ETO RE[ENIETO ZA MAJLAJLEDITUU

Кобилкина: Незадоволената жена е по-опасна от терорист с бомба, помага само брутален секс
image  

Статусите, които рускинята бълва се радват на небивал интерес и се споделят на мига от близо 5000 й приятели, пише ""Блиц"". "Думата "плямпало" май вече звучи по нов начин?", написа потребителка под следния пост на Кобилкина (без редакторска намеса):

"Случка от работните будни на сексолози. Пътуваме вчера със София (моята помощничка) за Пазарджик. Звони телефон, и момичешкия глас казва: мога ли да попитам Наталия нещо? София объяснява, че не давам консултации по телефона и пита с какво може да помогне. Мацка пита: …имам един проблем….по време на секс моята вагина издава страни звучи…нещо като плям-плям…и аз много се притеснявам и не мога да правя секс и при моята приятелка също така се случва….ние някъде увредени ли сме? Как можем да спрем този звук?! София спокойно объяснява, че това е въздух прониква във вагина и нормално, че се получават тези звуци. Мацка много се зарадва и каза: вие ми връщане желание пак да правя секс))) Тогава започвам да правя секс и повече няма да се притеснявам. По пътя още дълго време ние се усмихвахме….много са забавни хора, но виждам, че професия сексолог е доста полезна и забавна понякога))."

"Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл. Тялото ни е толкова съвершена система, особенно генеталии! Браво на Създател!", беше друг вчерашен хит на Кобилкина.

"Ама как го взима, устно или писмено.. ?", запита Фейсбук потребител. "Мъничек и намръщен..... щот па кат стане жезъл, така съ хили... хоххахха", контрира сексоложката Анета Стаменова.

"Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от террорист с бомба. С него поне можеш да се договориш...с нея единственно, което помага брутален секс... Обаче той не лесен за намиране"" и ""Всяка жена си мечтае за майстор… Майстор, който може да прочете нейните скрити фантазии. Майстор, който умее да се пребори с нейните комплекси. Майстор, който уважителен преди, страстен по-време и нежен после… Майстор, който умее да говори мърсотии заедно с думите на любовта… Но за да има майстори - трябва ние жените сами да им казваме всичките тези неща. И може от собствения си мъж един ден ще се получи Майстор!", гласят някои от "откритията" на сексоложката.

Сексът при Колбикина от този месец е на промоция, става ясно от обявите, които тя публикува на Фейсбук страницата си.

"Мацки, всеки ден получавам от вас въпроси, че не получавате оргазъм с мъжете, докато ако мастурбирате няма проблем и питате какво трябва да правите. Има доста причини за това: една си крие в първите години на секс. възпитание и приемане на тялото, другата свързана с тинейджерство и мензис, трета с първия опит, четвърта с някаква травма и още много други причини. Не мога само по вашия въпрос да ви кажа диагноза. Трябва да ви задам доста въпроси, да видя реакция, да проверя много други неща и затова трябва да работиме. Това все едно казваш на лекар: боли ми тяло - каква болест имам и дайте ми хапчето. Не става така. Така че извинявайте, че не ви отговарям. Който иска да работи с това и да промени ситуация - заповядайте на Тренинг по сексология за жени, който дори в Промоция!"



Гласувай:
5



1. saadi - Минев , висене в блог.бг не помага
22.01.2014 12:59
усмихнеш членчик :-))
цитирай
2. minevv - do saadi
22.01.2014 15:59
ми тотова е лекарството за теб.....
цитирай
3. saadi - Минев , не приема лично .
22.01.2014 18:05
Въздух влиза на всички .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 862052
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол