Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2015 15:52 - 4 знака, че го бива в леглото
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 1753 Коментари: 1 Гласове:
-6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече известно време излизате с един много симпатичен и очарователен мъж, който определено ви допада. Може би е време да минете на следващо ниво?

Как обаче да определите дали той ще бъде толкова добър в леглото, колкото ви се иска?

За да разберете със сигурност, най-добре е да рискувате и просто да пробвате. Преди това, обаче, може да прочетете следващите редове, които ще ви подскажат дали ще си прекарате добре под завивките с вашия избраник.

Обожава сладко

Не само жените обичат да си похапват сладки изкушения като шоколад или сладолед. Някои мъже също нямат търпение да стигнат до десерта, и в двата смисъла.

Ако симпатичният младеж, с когото се срещата, не пропуска да ви заведе в някоя сладкарница или до будката, където продават вкусен сладолед, то значи сте уцелили десетката. Бъдете сигурни, че той обожава секса, също като сладкото и е доста страстен в леглото.

Мъжете, които си похапват често калорични изкушения, са съблазнителни, привлекателни и перфектни любовници. Ето защо не трябва да ги изпускате!

Бъдете сигурни, че с тях ще си прекарате страхотно, ако излезете на среща. А след като и двамата си изядете десерта, предстои една бурна, страстна и запомняща се нощ.

Той е спокоен и уравновесен

Никой не обича избухливите и прекалено груби мъже. Представителите на силния пол трябва да ни привличат със своята мъжественост и страст, а не със избухливия си характер. Ето защо, когато подбирате интимните си половинки, гледайте те са уравновесени и спокойни мъже. В противен случай рискувате да попаднете на пич, който дори няма да ви докара до оргазъм.

Уравновесените мъже знаят как да овладеят всяка ситуация. Те също така са концентрирани и изцяло отдадени на своята партньорка в леглото, което ви гарантира едно страхотно изживяване.

Неспокойните хора от друга страна, които мислят за сто неща едновременно, не могат да се отдадат максимално на страстите. Бързат, претрупват любовната игра, все едно искат всичко да свърши по-бързо, дори може да се откажат още преди да сте стигнали до съществената част. Ето такъв любовник не пожелавам на никого!

image

Целува се страстно

Ах, коя ли дама не си мечтае за един страстен любовник, който си го бива в целуването? Доказано е, че начинът, по който вашият партньор се целува, може да подскаже за това какъв е той в леглото.

И това е страхотно, защото може да определите дали си струва да прекарате нощта с даден мъж, още преди да сте стигнали до вашето място.

Най-страстните любовници създават сексуално очакване само с докосване, галене и нежни целувки... Те владеят идеално езика на тялото и само с една целувка мога да ви накарат да се разгорещите до такава степен, че дори да не стигнете до леглото.

Той е добър танцьор

Вече все по-рядко се намират мъже, които да владеят стъпките на танца. И точно това умение може да накара всяка мацка до лудне по мъж с такъв талант.

Интересен факт е, че начинът, по който танцува партньорът ви, също издава много от способностите му в леглото. Затова заведете го в някой бар и наблюдавайте движенията му.

Ако той танцува така все едно е сам на дансинга, вживява се и се отдава на музиката без да се притеснява от никой и нищо, това означава, че е също толкова освободен в секса. Няма какво да чакате, грабвайте вашия танцьор и бързо към леглото!

Както казват: "Танцът е вертикално изражение за хоризонтални намерения.”

imam 4 ot 4
http://iwoman.bg/seksi/saveti/4-znaka-ch%D0%B5-go-biva-v-l%D0%B5gloto-62335.html



Тагове:   секс,


Гласувай:
3



1. rumyn - Как обаче да определите дали той ще бъде толкова добър в леглото, колкото ви се иска?
09.01.2015 16:19
Влади , има много простичък вариант :)
скачаш с целувка на устата му.... за вместо - приятно ми е аз съм...
ако издържи , значи шестото ти чувство не те е излъгало :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 862594
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол