Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 10:37 - Седем дни практика за по-добър секс
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 913 Коментари: 0 Гласове:
3



Само бих добавил:
-правете секс за да ДАВАТЕ удоволствие на партньора
-Не търсете само своето удоволствие / екстаз
-приемете секса като игра

http://iwoman.bg/seksi/saveti/sedem-dni-praktika-za-strahoten-seks-438945.htm

Всички сме правили секс – гасите осветлението, събличате се, заемате позицията и действате. Но правили ли сте наистина страхотен секс?  Повярвайте ми, разликата е огромна. Тук вече говорим за сексуална игра, за страстни целувки и различни трикчета, които да ви доведат до краен предел.

По принцип младите двойки обичат да експериментират, те все още се радват един на друг и правят секс много по-често. За съжаление, обаче, понякога ставаме жертва на еднообразието и дори сексът с половинката ни започва да ни доскучава.

Затова ще ви дам няколко съвета за това как да запазите страстите във връзката си и как за седем дни да усетите истинското удоволствие от страхотния секс.

Ден 1: Правете го бавно и страстно

Въпреки че си мислите, че знаете всичко за партньора си, опитайте се да се го опознаете отново като се съсредоточите върху всичко онова, което му харесва и му доставя удоволствие. Като за начало, не забравяйте да се целувате по-често и то страстно, та кой не обича целувките. След това преминете по цялото му тяло, така че да разберете кои са зоните, които го карат да се възбужда максимално. Нека всичко да става по-бавно, за да може да усетите всеки един момент, все пак не бързате за никъде, нали... Ако преминете този еротичен тест, вие ще сте крачка по-близо до истинското удоволствие.

Ден 2: Експериментирайте с нещо ново

Каквото и сте пробвали в леглото, винаги можете да намерите нещо ново, някоя различна поза, която да направи изживяването още по-горещо. Забравете за всички онези неща и пози, които вече сте практикували - те са скучни и изтъркани... Експериментирайте! Не се притеснявайте да предложите на партньора си някоя еротична игра или пък да включите някоя секс играчка към страстните ви преживявания. Така и вие, и вашият партньор ще си доставите удоволствие и в същото време дори може да се забавлявате.

Ден 3: Отдайте се на еротичен масаж

Звучи много приятно, нали? Без значение дали ще използвате специални кремове, или ще вземете нещо налично, важното е да знаете къде и как точно да направите масажа или да ви го направят на вас, а защо не взаимно... Най-важното е движенията да са бавни и нежни, за да може удоволствието да се почувства максимално и от двама ви. Не е нужно да сте професионална масажистка, важното е да оставите на въображението ви да се развихри.

Ден 4: Пробвайте играта на завързване

За някои това може да изглежда малко прекалено, но повярвайте ми, на партньора ви ще му се стори доста интересно и приятно. Ако все пак не сте сигурни как ще реагира на тази „игра”, опитайте да приковете китките му над главата с ръцете си докато сте отгоре и вижте каква ще е реакцията му. Ако е положителна, няма какво да се колебаете, а продължете смело. Може да му вържете очите или той вашите. Така ще увеличете напрежението, а чувството ще е просто невероятно.

image

Ден 5: Поемете инициативата

Ако винаги разчитате на партньора си да направи първата крачка, със сигурност ще има да чакате много... Нищо не е по-секси за един мъж от това жената до него да му покаже, че го иска и че е готова на всичко за малко страстни изживявания. Както казах вече, разнообразието е също толкова важно за страхотния секс. А какво по-хубаво нещо от това да изненадаш половинката си като му приготвиш романтична обстановка, облечеш нещо секси и го чакаш в спалнята. Това е най-сигурният начин да събудиш либидото на любимия - като му покажеш колко силно го желаеш.

Ден 6: Правете всичко заедно

Нещата като яденето и четенето на романи, например, които много често се случва да правите поотделно, са същност нещата, които може да ви сближат. А колкото по-близки се чувстват двама души, толкова повече се отпускат един пред друг и сексът, който правят е повече от страхотен. Така че не чакайте, а действайте! Хранете се взаимно с това, което най-много харесвате и после правете любов. Купете си книга с любовни и еротични сцени (дори и картинки), четете я заедно и това със сигурност ще възбуди апетита ви за секс, дори може и да ви накара да опитате нещо ново.

Ден 7: „Напишете” нов сценарий

Това, което искам да ви кажа е, че не само позите и действията трябва да се разнообразяват, но време и мястото също. Ако сте свикнали да правите секс вечер на леглото или дивана, то защо да не пробвате през деня в кухнята или пък в колата, докато отивате към работа? Спомнете си за всички онези луди неща, които сте правили като по-млади (или за всички неща, които сте видели по филмите) и ги направете отново!

Важното е да знаете, че каквото и да правите, трябва да го правите с желание и да се забавлявате. Наслаждавайте се на всяка една минута с вашия партньор и не гледайте на секса като чисто физическа дейност, а като едно голямо удоволствие както за вас, така и за него.

 image

Надежда Георгиева



Тагове:   секс,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 860080
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол